Shampoo haaruitval

Als u uw kostbare haren op uw hoofd wilt behouden is het, naast een evenwichtige zuurgraad zeer belangrijk dat u goed overweegt welke shampoo u dagelijks gebruikt. Naast het reinigen van uw haar en hoofdhuid moet u er ook rekening mee houden dat de shampoo kan bijdragen aan uw voeding. U moet goed nadenken over de anti-haaruitval shampoo die u gebruikt wanneer uw haar mogelijk uit begint te vallen.

 

Er worden 6 factoren bekeken die u kunnen helpen bij het kiezen van een anti-haaruitval shampoo.

 

  • Wanneer u op zoek bent naar de juiste anti-haaruitval shampoo, is het belangrijk dat u eerst bepaald werk type haar u heeft. Tegenwoordig staat er op de shampoo vaak of de shampoo voor bijvoorbeeld droog of juist vet haar is.
  • Zoek een shampoo waarin specifiek wordt vermeld dat de shampoo mild is voor uw hoofdhuid. Dit houdt in dat het product geen agressieve ingrediënten bevat voor uw hoofdhuid.
  • Controleer of de anti-haaruitval shampoo het ingrediënt Minoxidil bevat. Uit onderzoeken is gebleken dat Minoxidil effectief is bij behandeling van mannelijke kaalheid.
  • U kunt controleren of de shampoo 5-ARD (alpha-reductie) remmer bevat in vloeibare vorm. Dit enzym zorgt er voor dat de DHT in uw haarzakjes wordt geremd, waardoor ze minder snel uitvallen.
  • U kunt kiezen tussen homeopathische, medicinale en natuurlijke shampoos. Kijkt u daarom goed naar de gezondheidsvoorschriften en of er hormonen zijn toegevoegd. 
  • Sommige merken gebruiken plantaardige ingrediënten. Van Aloë Vera wordt soms ook gezegd dat het op een natuurlijke manier haaruitval voorkomt. Kijk dus goed naar welke natuurlijke ingrediënten in de anti-haaruitval shampoo zitten. 

 

Houd deze 6 factoren altijd goed in uw achterhoofd bij het zoeken naar de perfecte anti-haaruitval shampoo. Voor goed advies kunt altijd uw huisarts of een dermatoloog raadplegen. Uw huisarts of dermatoloog kan u mogelijk vertellen wat de beste producten en merken zijn voor u. Als u er zeker van wilt zijn dat u een goed product koopt, kijk dan niet alleen naar het uiterlijk, maar bestudeer het product en de bijbehorende ingrediënten ook goed.

 

START NU MET ONTZUREN >>

 

Haaruitval en Verzuring

Tegenwoordig is het goed mogelijk om haaruitval preventief tegen te gaan door het lichaam te ontzuren. Bij haaruitval is namelijk sprake van verzuring van het lichaam. Dit betekent dat het lichaam de overtollige stroom aan afvalzuren in het bloed, niet afdoende kan uitscheiden...

 

LEES MEER >>

 


Doe de Verzuringstest

Haaruitval wordt veroorzaakt door verzuring. Er zijn veel factoren die de kans op verzuring beïvloeden. Met deze test kunt u gemakkelijk zien of u een verhoogde kans heeft op verzuring.

 

DOE DE TEST >>